Published On: mar, aug. 29th, 2017

Halep nu trece peste “cosmarul Sarapova” / Rusoaica a invins-o pe Halep in primul tur al turneului de la US Open

Simona Halep nu reuseste sa scape de “complexul Sarapova”, fiind invinsa de fostul numar 1 mondial cu 6-4, 4-6, 6-3, in mansa inaugurala a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Desi conta abia pentru primul tur al turneului, partida a fost catalogata ca o adevarata finala, cele doua jucatoare oferind un adevarat spectacol sportiv in fata celor 23.000 de spectatori de pe Arthur Ashe Stadium.

Anterior, Halep nu o invinsese niciodata pe rusoaica, in sase partide jucate. Ultima oara, ele s-au intalnit la Turneul Campioanelor din 2015, cand rusoaica a castigat cu 6-4, 6-4. Halep a pierdut si doua finale in fata Mariei Sarapova, la Roland Garros si la Madrid, ambele in 2014.

La editia trecuta a US Open, Simona Halep a ajuns pana in sferturi, cand a fost eliminata de Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3. Cea mai buna performanta a jucatoarei romane la US Open este calificarea in semifinale, in 2015.

“A fost foarte greu. Nu a semanat a meci de turul intai. Dar, asta a fost tabloul. Asa am avut eu norocul. Cred ca am dat tot ce aveam. A fost mai buna. Evident, sunt suparata pentru ca am pierdut. Ea a servit mai bine. Iar serviciul meu a fost slab de tot astazi. Cred ca am jucat ok, dar ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun”, a spus Simina la finalul meciului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>