Published On: mar, aug. 8th, 2017

Hala cu paie a unei ferme de pe strada Focsani a fost cuprinsa de flacari

Ieri, in jurul orei 15:00, a izbucnit un incendiu la o ferma situata pe Soseaua Focsani. O hala de aproximativ 400 de metri patrati, plina cu paie, a fost cuprinsa de flacari. Initial, pompierii braileni s-au deplasat cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, dar din cauza focului puternic, pompierii au mai solicitat o autospeciala.

Misiunea pompierilor a fost una foarte dificila si s-a intins pe durata mai multor ore. Focul a fost lichidat in totalitate abia in jurul orei 0:30. Focul a distrus circa 2000 de baloti de paie si a degradat acoperisul si peretii halei. Cauza probabila a incendiului a fost autoaprinderea din cauza caldurii excesive.

Aseara, pompierii de la ISU Dunarea Braila au fost solicitati sa intervina si la un incendiu din municipiul Galati, unde s-au deplasat cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>