Published On: mar, aug. 1st, 2017

GALERIE FOTO: Vacanta unei familii din Braila s-ar fi putut incheia tragic pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Vacanta unei familii din Braila se putea sfarsi tragic, dupa ce autoturismul in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier grav. Masina in care se aflau cei doi soti si gemenele lor a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat de mai multe ori pe camp. Dupa ce a lovit un damb, autoturismul a fost proiectat peste cativa arbusti. Soferul spune ca vinovat ar fi un alt conducător auto, care nu a oprit sa vada ce s-a intamplat. Conducatorul auto care ar fi provocat totul si-ar fi vazut linistit de drum.

Accidentul a avut loc pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 105. Soferul in varsta de 49 de ani, sotia si gemenele lor, de 21 ani, studente la Medicina, se intoarceau din vacanta.

"O masina, unul cu 150 de ora cred ca avea, am si martori, m-a aruncat afara din decor. Nu mi-a dat voie sa raman pe strada. A trebuit sa trag de volan si m-a aruncat in decor. A plecat mai departe, nici macar nu l-a interesat. Nici nu i-am vazut numarul la masina, au vazut altii. Aproape ca m-a sters ", a spus soferul.

Cele patru persoane au suferit rani usoare si au fost transportate la Spitalul de Urgenta din Pitesti.

"Patru victime, adulti, constienti, cooperanti, policontuzionati, nu au leziuni care sa le puna viata in pericol. Au avut mare noroc, tinand cont ca masina s-a rasturnat de cateva ori", a declarat Dr. Tudor Ionescu de la UPU Arges.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili daca lucrurile s-au petrecut asa cum povesteste soferul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>