Published On: vin, aug. 18th, 2017

GALERIE FOTO: Un englez isi vinde Porsche-ul cu doar 20 de lire / Vezi care-i smecheria

Share This
Tags

Un antreprenor din domeniul imobiliar, a anuntat ca isi vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline. Dar pentru a incheia „afacerea” clentii trebuie sa indeplineasca o sigura conditie, sustine Promotor.ro.

Ed Bezzant este un om de afaceri prosper din Chelsea. El a anuntat pe Instagram ca organizeaza o tombola cu 2.500 de bilete la pretul de 20 de lire sterline. Castigatorul va primi masina sa: un Porsche Cayman, al carui pret este de aproximativ 42.000 de lire.

Daca va reusi sa vanda toate biletele, barbatul se va alege insa cu 50.000 de lire sterline, cu 8.000 mai mult decat pretul unui Cayman 718 nou-nout, ultima editie.

“Imi vand Porsche-ul pentru 20 de lire. Vand 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar cand se vor epuiza toate biletele. Puteti cumpara cate bilete doriti, iar confirmarile si modalitatile de plata le veti primi pe e-mail. Sa inceapa jocul”, a postat tanarul pe Instagram.

Conform unei publicatii britanice, el a organizat concursul pentru ca vrea sa isi cumpere o noua masina, dar si pentru ca va face nunta anul viitor si are nevoie de bani.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>