Published On: sâm, aug. 26th, 2017

GALERIE FOTO: Tentativa de suicid in cartierul Progresul / O femeie de 33 de ani, mama a unui copil de 7 ani, a incercat sa-si puna capat zilelor

Share This
Tags

UPDATE: In ciuda eforturilor medicilor femeia nu a mai putut fi salvata. Trupul neinsufletit al acesteia a fost preluat de Medicina Legala.

In urma cu putin timp, o braileanca de 33 de ani a incercat sa-si puna capat zilelor. Femeia s-a aruncat in gol, de la etajul 4 al blocului D4, de pe strada Octai Doicescu, din cartierul Progresul. Medicii deplasati la fata locului incearca sa o resusciteze pe femeie. In momentul ca in care femeie s-a aruncat, aceasta era singura acasa, sotul fiind la serviciu, iar copilul cuplului de 7 ani afla la joaca, in parc.

Vecinii au spus ca femeie a fost internata in mai multe randuri la spital, dar nu au stiut detalii despre profilul spitalului la care a fost internata si nici daca suferea de boli incurabile.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>