Published On: mie, aug. 9th, 2017

GALERIE FOTO: Scandal in lumea interlopilor, dupa moarte celui mai dur ”locotenent” al lui Nutu Camataru

Moartea lui Daniel Chiras, cel mai dur ”locotenent” al lui Nutu Camataru, a fost vazuta ca posibilitatea de a castiga un ban de un internaut. Prietenii au sarit imediat sa dezminta informatia si  de aici pana la scandal nu a mai fost mult, sustine Cancan.ro.

O persoana a creat un cont fals pe Facebook pe care a postat un mesaj prin intermediul caruia face apel la oamenii cu suflet mare pentru a dona bani cu scopul de a-i ajuta familia sa-i aduca trupul neinsufletit in tara: ”Fac apel catre toti romanii din Spania sa sarim in ajutor sa ajutam familia acestui raposat ce a murit azi-dimineata in Marbella, in urma unui stop cardiac, sa-l putem aduce in tara! Sa punem mana de la mana, fiecare cat putem si sa-i ajutam!”.

Se pare insa ca mesajul a fost unul fals, postat cu scopul de a escroca persoanele sensibile si cu suflet bun, care ar fi putut pica in capcana.

“Acesta este un cont fals .Pozele apartin cantaretei de origine sarba Ceca. Familia Chiras nu are nevoie de nici un fel de ajutor. Suntem un cerc restrans de prieteni care ne vom ocupa de cele necesare”, au anuntat prietenii lui Daniel Chiras.

Daniel Chiras era considerat unul dintre cei mai apropiati si de incredere oameni ai lui Nutu Camataru. Plecat temporar in Spania, barbatul abia implinise 30 de ani. Din primele informatii, Daneil Chiras ar fi suferit o criza cardiaca si medicii nu au mai fost capabili sa-l salveze.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>