Published On: joi, aug. 31st, 2017

GALERIE FOTO: Politistii declara razboi hotilor creativi / A fost demarata campania: “Hotii sunt creativi, fii preventiv!”

Inspectoratul General al Politiei Romane, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii si Centrul de Informare si Relatii Publice, in colaborare cu Groupama Asigurari S.A., a demarat saptamana trecuta Campania nationala de prevenire a furturilor din locuinte "Hotii sunt creativi, fii preventiv!", care se va derula in perioada august-decembrie anul curent.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila – compartimentul Analiza si Prevenirea Criminalitatii si Biroul Proximitate – au lansat campania de prevenire "Hotii sunt creativi, fii preventiv!" in locuri publice aglomerate din municipiu, in mijlocul cetatenilor braileni.

Activitatile preventive derulate de politisti urmaresc informarea populatiei cu privire la modalitatile de asigurare a unei protectii adecvate a locuintei.

Pentru prevenirea furturilor din locuinte, politistii le reamintesc brailenilor:

–              Nu permiteti accesul persoanelor necunoscute in locuinta;

–              Cand lipsiti de acasa, nu lasati ferestrele deschise;

–              Evitati sa vorbiti despre plecarea in concediu, atat in fata necunoscutilor, cat si pe retelele de socializare;

–              Achizitionati intrerupatoare care, la diverse intervale de timp, aprind si sting automat lumina in locuinta.

In cadrul activitatilor, politistii au expus afise la avizierele scarilor de bloc, in societati comerciale si institutii, au discutat cu cetatenii si le-au oferit pliante cu recomandari preventive.

De asemenea, cei interesati au aflat ca in cadrul acestei campanii este lansat si un concurs cu premii, mai multe informatii regasindu-se pe site-ul https://groupama.ro/prevenireafurturilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>