Published On: lun, aug. 7th, 2017

GALERIE FOTO: Politistii braileni au inceput lupta impotriva escrocilor care se folosesc de metoda “Promotia” pentru a-i insela pe batrani

Politistii braileni au desfasurat activitati pentru prevenirirea infractiunilor de inselaciune prin metoda  “Promotia sau Pomana”.

In baza Planului de Actiune aprobat de comanda unitatii, in ziua de 04.08.2017, intre orele 08,00 – 10,00, lucratorii de politie din cadrul formatiunii Biroul Proximitate  au executat o actiune pe raza mun. Braila, cu caracter preventiv, privind modul de savârsire al unor infractiuni de inselaciune, respective comise prin metoda “Promotia” sau “Pomana”, ocazie cu care s-au desfasurat urmatoarele activitati:

S-a actionat in zonele Piata “Saraca”, Piata “Doi Cocosi”, complex commercial “TUG Center” si zona ansamblurilor de blocuri din cartierele  “Plantelor”, “Obor”, unde exista un aflux mare de cetateni, cu preponderenta din randul persoanelor varstnice, ocazie cu care persoanele au fost informate cu privire la modurile de operare a infractorilor, oferindu-se recomandari preventive de urmat pentru a nu deveni victime ale infractiunilor de inselaciune.

Pe perioada actiunii politistii braileni au vorbit cu peste 200 de cetateni si au impartiti in jur de 200 de pliante in care erau prezentate recomandari pentru a nu deveni victime ale unor astfel de inselaciuni.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>