Published On: vin, aug. 25th, 2017

GALERIE FOTO: Accident in Bariera / Soferul unui Audi a fortat semaforul si a intrat in plin intr-un tractor

Share This
Tags

In urma cu cateva minute, a avut loc un accident rutier in Bariera, in care au fost implicate trei autovehicule: un Audi, un tractor si un maxi taxi, soldat cu o persoana ranita.

Potrivit informatiilor oferite de purtatorul de cuvant al Politiei, vinovat de producerea accidentului se face soferul autoturismului marca Audi, care a incercat sa forteze culoarea verde a semaforului. Acesta a intrat in plin in remorca tractorului, Audi-ul suferind avarii serioase. Dupa impactul cu tractorul, Audi-ul a fost lovit lateral stanga de un maxi-taxi care circula regulamentar. In urma accidentului in lant, o femeia de aproximativ 30 de ani, pasagera in Audi. a fost ranita fiind trasportata la UPU Braila.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au demarat cercetarile pentru a stabili cu exactitate in ce conditii s-a produs nefericitul eveniment si pentru a fluidiza traficul in zona, intrucat este o ora de varf.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>