Published On: lun, aug. 28th, 2017

Francisk Chiriac(PSD): “Sa ramana liberalii in lumea filmului, cu baionete si furtuni, noi suntem angrenati in realitate”

Recent, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac a vorbit despre declaratiile presedintelui PNL, Ludovic Orban. Acesta, dupa vizita la Braila si discutiile cu liberalii braileni, le-a cerut colegilor din partid sa atace PSD-ul la baioneta si sa-i loveasca pe social democrati in “punctele moi”, acolo unde-i doare mai tare. Dupa acesta declaratiile surprinzatoare ale lui Ludovic Orban, Chriac s-a aratat dezamagit ca presedintele PNL a intrat in filmul liberalilor braileni. Acesta a adaugat ca nu sunt in lumea filmului unde se folosesc atacuri cu baioneta.

“Cred ca domnul Ludovic Orban a intrat in povestea liberalilor braileni. Sa ramana ei acolo, in baionete, in lumea filmului; noi suntem angrenati in realitate si vom merge mai departe. Cand vorbim de sulite, baionete, furtuni, eu vad o lume a filmului, nu vad o lume reala. Imi pare rau, dar nu comentez mai mult ce spune domnul Orban.

Daca ii indeamna… indemnarile astea razboinice… suntem in Evul Mediu! Imi plac luptele politice, imi plac discursurile politice, mi-ar place ca opozitia sa faca intr-adevar opozitie politica, dar cred ca toate au un sfarsit si ar trebui sa avem aceste incrancenari politice pe scena politica prin declaratii politice, prin lucruri concrete, sa nu mai dam gir la astfel de discutii de baionete, de furtuni, de parti moi… Am ajuns prea departe. Imi pare rau ca domnul Ludovic Orban a intrat in aceasta lume a filmului mult prea repede si nu a ramas si el angrenat in realitate”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>