Published On: joi, aug. 10th, 2017

Francisk Chiriac vrea sa fie presedintele PSD Braila / Chiriac: “Poate a venit timpul sa facem o schimbare de generatii in PSD, filiala Braila”

La inceputul lunii viitoare se vor organzia alegeri in sanul PSD Braila pentru desemnarea noului presedinte al filialei. Astazi, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac a spus ca ia in calcul sa candideze la aceste alegeri. Desi, initial, Chiriac s-a ferit sa zica clar ca-si doreste sefia PSD Braila, spunand ca exista si aceasta posibilitate, acesta a recunoscut in cele din urma ca va candida la aceste alegeri. Acesta a spus ca nu se teme de competitie si va candida, chiar daca pe lista cu contracandidati se va afla si actualul presedinte PSD Braila, senatorul Ion Rotaru.

“Vreau sa fiu presedintele PSD Braila! De ce nu?! Imi pot depune si eu candidatura, alaturi de alti colegi de ai mei. Imi doresc un sistem si o atmosfera competitionala. Pot si eu ca si orice alt coleg de al meu din partid sa-mi depun candidatura la alegerile pentru presedentia PSD Braila”, a spus Chiriac

Intrebat daca si-a depus candidatura, acesta a spus ca inca nu s-au anuntat alegerile, dar sunt stabilite pentru luna septembie. Chiriac a subliniat faptul ca poate a venit momentul unei schimbari de generatii in PSD Braila.

“Pai inca nu s-au anuntat alegerile, ca principiu s-a stabilit depunerea candidaturilor in septembrie, dar nu exista un termen. Unul dintre lucrurile care ma recomandata este faptul ca sunt de 20 de ani in acest partid si ca nu am ars nicio etapa, cred ca acesti 21 de ani, eu m-am inscris in acest partid in 1996 in octombrie, anul acesta in octombrie voi face 21 de ani de cand sunt in PSD, adica jumatate din viata mea, am invatat lucrurile incet, ca am invatat lucrurile bune de la fostii si actualii colegi ai mei. Poate a venit timpul sa facem o schimbare de generatii in PSD, filiala Braila. Chiar daca domnul Rotaru candideaza. De ce sa nu fie o competitie? Daca domnul Rotaru doreste sa candideze la aceasta conducere, voi candidata si eu, de ce nu? Sau poate vor candida mai multi colegi. Eu sunt determinat sa canditez”, a mai adaugat Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>