Published On: joi, aug. 24th, 2017

Francisk Chiriac, despre liberali: “Sa-i lasam sa ramana in balacareala si mocirla in care se afla”

Presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac a ajuns la capatul rabdarii in ceea ce priveste membrii opozitiei brailene. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, Chiriac a vorbit despre mai multe acuzatii pe care opozitia i le aduce, printre care timpul de discutii pe care il permite acestora in cadrul sedintelor CJ. Acesta a spus ca timpul acordat pentru discutii este potrivit regulamentului votat in 2016 de toti consilierii. Mai mult, acesta a vorbit si despre acuzatiile pe care i le-au adus liberalii cum ca ar avea diferite relatii cu interlopul Danut Soare, care e interesat sa achizitioneze terenul de pe Calea Galati, din spatele muzeului. Acesta a spus ca s-a saturat de subiectele de cancan ale celor de la PNL si ca incepand de astazi, opozitia din Braila este presa, pentru ca cu aceasta se poate discuta si ca presa va prezenta lucrurile asa cum sunt in realitate, nu vor veni cu subiecte de cancan precum o fac unii dintre liberali.

“Regulamentul Consiliului Judetean a fost votat si aprobat de toti consilierii de la acea vreme, dintre care au facut parte si cei din opozitie. Acest regulament imi ofera niste drepturi pe care nu le-am incalcat, ba dimpotriva. Sincer sa va spun, daca va aduceti aminte, ca ati participat la toate sedintele de Consiliu Judetean, timpul cel mai mare alocat a fost al opozitiei, dar din pacate dupa cum ati observat, discutiile au fost in afara proiectelor, nici macar nu au venit cu amendamente, ci doar cu subiecte de cancan. Si va spun ca aceste subiecte de cancan nu ma caracterizeaza. Sunt un om cerebral, echilibrat si prins in realitatea cotidiana si nu mai raspund pentru ca deja s-a ajuns prea departe si sa-i lasam sa ramana in balacareala si mocirla in care se afla, pentru ca eu imi doresc foarte mult prin proiectele pe care le expun si le voi expune de fiecare data proiectele benefice judetului. Sa informam opinia publica si cetatenii despre lucrurile care se vor intampla, nu despre telenovele sau povestile ametitoare cu anumite subiecte gen Soare, Luna, martieni si alte episoade de pe canalele de telenovele. Este ultima oara cand mai fac vreun comentariu asupra acestor subiecte de cancan. De astazi dumneavoastra sunteti opozitia. Pentru ca cu dumneavoastra pot sa am un dialog, dumneavoastra puteti relata opiniei publice lucrurile reale. Eu cred ca cei din opozitie au ajuns prea departe cu declaratiile lor si cu anumite subiecte imaginare, dar eu va readuc aminte ca dansii nu vad Padurea Stejarul din cauza stejarului, nu vad Piata Concordia din cauza liniilor de tramvai si alte subiecte pe care ei le stiu foarte bine, in multe fiind implicati”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>