Published On: vin, aug. 18th, 2017

Fostul vicepresedinte ALDE, Catalin Beciu precizeaza ca in opinia sa jumatate dintre procurorii DNA ar trebui sa faca puscarie.

        kovesi   Excelent textul liderului ALDE Catalin Beciu, cunoscut ca fiind unul dintre politicienii care au curaj  sa denunte public abuzurile si derapajele comise de parchetul condus de doctorita Laura Kovesi.

Fost presedinte ALDE, Catalin Beciu acuza DNA de tradare nationala, sustinand ca este reprezentantul intereselor straine si ca a contribuit din plin la blocarea dezvoltarii Romaniei. Beciu considera ca parchetul lui Kovesi ar trebui investigat de o alta structura de parchet, mai exact de parchetul militar, si in final condamnat in ansamblu.

Intr-o postare pe facebook, de vineri 11 august 2017, Catalin Beciu precizeaza ca in opinia sa jumatate dintre procurorii DNA ar trebui sa faca puscarie.

Iar asta pentru abuzurile comise si pentru modul jegos in care si-au arogat o aparenta sustinere populara.

De asemenea, in aceeasi postare, liderul ALDE ofera o informatie in premiera. Si anume ca impotrva sefului DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, a fost depusa o plangere penala pentru cercetare abuziva, o plangere ce este cu siguranta intemeiata. Sursa: luju.ro

               Iata textul lui Catalin Beciu:

beciu 2

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>