Published On: joi, aug. 24th, 2017

Firma Tancrad se va ocupa de deszapezirea judetului pentru urmatorii doi ani

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac a spus ca in urmatorii doi ani nu vor exista probleme cu deszapezirea drumurilor judetene. Acesta a precizat ca recent s-a semnat un contract de deszapezire cu firma Tancrad, pentru perioada 15 noiembrie 2017 – 31 martie 2019. Bugetul prevazut de CJ Braila pentru acest contract este de 5 milioane de lei, dar banii vor fi platiti in functie de cum vor fi iernile. Concret CJ Braila poate ramane cu bani in cont, daca iernile vor fi blande. Prezicam ca si anul trecut de deszapezirea judetului s-a ocupat aceeasi firma, iar Consiliul Judetean a platit in jur 1.5 milioane de lei.

“S-a castigat contractul de deszapezire pe doi ani de zile. Acest lucru inseamna ca stam linistiti pentru la iarna, pentru ca suntem pregatiti din punct de vedere al adjudecarii contractului. Nu mai avem niciun fel de problema pentru iarna 2017-2018 si iarna 2018-2019. A fost o singura firma si-a depus oferta – imi pare rau ca la acest segment nu e concurenta foarte mare, speram ca la urmatoare contracte sa vina si alte firme – este vorba de aceeasi firma care a avut si contractul de data trecuta si anume firma Tancrad. Am fost multumit de activitatea firmei de iarna trecuta. Chiar am facut o statistica si am platit pentru deszaperzirea de anul trecut sub valoarea din contract, pentru ca au fost comenzi atunci cand drumurile judetene au necesitat deszapezire. Mai mult, activitatea de deszapezire a fost supercontrolata, supervizata si speram ca va fi monitorizata si mai bine. La iarna nu mai stam si nu vom mai avea probleme cum au existat in alte ierni cu primarii localitatilor ca nu avem contract de deszapezire”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>