Published On: joi, aug. 10th, 2017

Firma chinezeasca care a cumparat “Armonia” a inceput demolarea vechilor cladiri

Firma chinezeaca care a cumparat centrul comercial “Armonia” a inceput lucrarile pentru a construi fabrica de produs corpui de iluminat. Primarul Marian Dragomir, a spus ca proiecul chinezilor incepe sa prinda contur. Cu ocazia Concursului International de Canto “Hariclea Darclee” desfasurat in Braila in acesta perioada, la noi in municipiu a fost prezent Feihong Xu, Ambasadorul Chinei la Bucuresti. Dragomir a spus ca a discutat cu acesta despre proiectul grupului chinez “Liting Universal”, dar si despre viitoare posibile colaborari intre Primaria Braila si China. Mai mult, Dragomir a subliniat faptul ca investitorii care au preluat “Armonia” a inceput demolarea cladirilor si ca in viitorul apropiat vor cere autorizatie de la Primarie de construnctie a noilor cladiri.

 “Am reusit sa atragem, in luna aprilie a acestui an, o societate puternica din China care a inceput deja lucrarile de demolare la mall-ul pe care l-au cumparat, urmând sa vina in perioada urmatoare si cu proiectul pentru obtinerea autorizatiei de construire in vederea recompartimentarii acestui spatiu”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>