Published On: mie, aug. 23rd, 2017

Dragomir, dupa ce liberalii l-au acuzat ca minte: “In spatele fiecarei afaceri imobiliare dubioase se afla implicarea unor liberali, prieteni sau membri ai familiei lor”

In aceasta saptama a fost organizata o sedinta CLM extraordinara, la care primarul Marian Dragomir nu a putut fi prezent, intrucat se afla in concediu. In aceasta sedinta spiritele s-au incins cand s-a pus problema votului pentru ultimul proiect de pe ordinea de zi, care prevedea ca Primaria Braila sa cumpere terenul situat pe Calea Galati, in spatele muzeului, pentru a amenaja un parc. Consilierii PNL s-au abtinut la vot, invocand ca legalitatea acestui proiect este indoielnica.

Citeste si: “Acuzatii si scandal la CLM din cauza achizitiei unui teren de pe Calea Galati / Pe fir a intrat si interlopul Soare”

Desi se afla in concediu, primarul Dragomir a raspuns acestor acuze ale liberalilor printr-un mesaj foarte dur pe o retea de socializare. Acesta a tinut sa le aminteasca ca afacerile dubioase cu terenuri retrocedate sau cumparate sunt in AND-ul liberalilor, dand mai multe exemple precum Piata Concordia, padurea Stejarul si mai nou, afacerea din Lacu Sarat. Acesta a spus ca poate fi acuzat de multe lucruri, ca vrea eutanasierea cainilor sau ca au fost plombate doar arterele principale, dar nu poate fi acuzat ca face “golanii imobiliare”.

Citeste si: Doua oferte pentru mega-podul peste Dunare de la Braila / Firme din Italia, China si Japonia vor sa-l construiasca

“Toata Braila stie ca in spatele fiecarui teren cumparat sau retrocedat dubios a fost o afacere imobiliara dubioasa. Cu implicarea unor LIBERALI, prieteni sau membri ai familiei lor! A uitat cineva de Piata Concordia, Padurea Stejarul, Teatrul cu acealasi personaj ca la Padurea Stejarul, case in Centrul Istoric din Braila, afacerea din Lacu Sarat cu 26 si 30 de bani m.p. …

Acum le vine greu sa creada ca in spatele intentiei de cumparare a terenului de pe Calea Galati nr. 2 (in spatele muzeului) nu exista interese oculte sau afaceri murdare. Nu va vine sa credeti?

Ma puteti acuza de multe: ca am inceput procedurile pentru eutanasierea cainilor, ca am asfaltat doar gropile de pe strazile principale si suntem in licitatie pentru a cumpara propriile utilaje, etc., si fara a enumera nimic din cele bune va spun ca NICIODATA PRIMARUL DRAGOMIR SI ADMINISTRATIA PSD NU VA FACE GOLANII IMOBILIRE!  NICIODATA NU VOM FACE CEVA ILEGAL CHIAR DACA VA DURA MAI MULT SI IMSGINEA MEA VA AVEA DE SUFERIT. NICIODATA NU VOI INTRA IN CARDASIE CU NIMENI PENTRU NIMIC.

Prefer sa fiu criticat de voi dar corect si cinstit! NICIODATA cu voi face intelegeri pe sub masa sau pe la notari obscuri pentru a fi bine sistemului sau gastilor. Poate nu am explicat suficient dar stiu ca ilegal nu este! Tocmai liberalii se intreaba ce interese sunt in spatele cumpararii terenului de pe C. Galati nr. 2 Unul singur pe care ei nu il inteleg.  Interesul ca un teren sa isi pastreze destinatia de spatiu verde multi ani si multe mandate iar daca odata peste ani si ani se va discuta vreodata de extinderea muzeului, primarul care va fi atunci sa aiba posibilitati. Da, stiu, voi va gandeati cine o sa ia terenul cu 26 de bani m.p. prin incredintare directa fara licitatie?

In mandatul meu nu o sa iasa nimic unora sau altora pentru ca nu voi fi niciodata complice la afaceri dubioase. Cu orice risc!”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>