Published On: mie, aug. 9th, 2017

Dragomir, amenintat dupa ce a anuntat ca va incepe eutanasierea maidanezilor: “Am primit multe mesaje, de la cuvinte obscene si injuraturi, la amenintari”

Problema cainilor fara stapan din oras tine capul de afis in presa locala, dupa ce primarul Marian Dragomir a anuntat ca va incepe eutanasierea maidanezilor bolnavi si agresivi. In conferinta de presa in care a anuntat aceasta solutie extrema, edilul sef a spus ca este constient ca dupa acesta decizie nu va fi “cel mai iubit dintre braileni”, dar este o solutie pe care si-o asuma.

“Sunt convins ca in perioada urmatoare n-o sa fiu cel mai iubit dintre braileni, dar sigur vom rezolva o problema a tuturor”, a spus Dragomir in conferinta respectiva.

Dupa aproximativ o saptamana de la anuntul respectiv, Dragomir a primit sute de mesaje din partea brailenilor impartiti in doua tabere, unii care sustin decizia primarului si unii care se opun vehement. Dragomir a spus a spus ca a primit sute de mesaje de sustinere din partea brailenilor, ceea ce-l face sa creada ca aceasta masura este una necesara. Totusi, acesta a primit si multe mesaje radicale din partea celor care nu sunt de acord cu aceasta masura. Primarul a spus ca in aceste mesaje radicale a fost injurat si amenintat. Dragomir a incheiat invitandu-i ce acesti asa zisi iubitori de animale la targul de adoptie organizat in perioada 11-12 august in Parcul Monument.

“Am primit un numar foarte important de mesaje de sustinere din partea brailenilor, lucru care confirma necesitatea acestei operatiuni.

Dar am primit si unele mesaje foarte radicale. S-au folosit cuvinte obscene, amenintari, injuraturi, de la persoane care ar trebui sa dovedeasca faptul ca se comporta civilizat, ca sunt iubitori de oameni si de animale. Acestia pot veni sa isi dovedeasca dragostea pentru animale la targul de adoptie pe care il organizam in Parcul Monument, cu ocazia Zilelor Municipiului Braila”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>