Published On: mie, aug. 9th, 2017

Dorel de la Politie / O femeie a ajuns la spital dupa ce un politist a uitat sa traga frana de mana la masina

Un accident neobisnuit a avut in localitatea Tismana. O femeie din Tismana, judetul Gorj, a fost accidentata de masina de politie, dupa ce politistul aflat la volan a uitat sa traga frana de mana, cu toate ca oprise in panta. Doi agenti de politie de la Postul de Politie Pades s-au deplasat in satul Racoti, din localitatea Tismana, dupa ce un localnic a sesizat la 112 ca mai multi cai au distrus culturile de porumb ale unor cetateni.

Ajunsi la fata locului, politistul aflat la volan a oprit masina in panta, dar a uitat sa traga frana de mana. La un moment dat, masina a luat-o la vale, iar o femeie aflata in apropiere a fost accidentata. Julieta Neacsu a suferit un traumatism la picior. Politia Gorj a deschis un dosar penal pe numele politistului aflat la volan, pentru vatamare corporala din culpa.

”Colegii s-au deplasat la un apel 112 pentru a verifica o sesizare privind distrugerea unei plantatii. Au lasat masina neasigurata cu frana de mana, autospeciala a continuat deplasarea pe aproximativ 15 centimetri, acrosand cu roata din fata piciorul stang al unei femei de 49 de ani, care se afla pe marginea drumului. A fost accidentata usor. S-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtatorul de cuvand al Politiei Gorj.

Victima a fost transportata la spital, cu un traumatism la unul dintre genunchi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>