Published On: mie, aug. 16th, 2017

Doi tineri au fost luati la bataie cand se plimbau pe faleza

Ultima zi a festivitatilor desfasurate in municipiu cu ocazia Zilelor Orasului se putea incheia intr-o balta de sange pentru doi tineri. Azi noapte, in timp ce acestia se aflau pe Faleza Dunarii, vis-à-vis de strand, au fost agresati de trei tineri care erau inarmati cu mai multe cutite.

Potrivit informatiilor oferite de anchetatori, un tanar din localitatea Frecatei a sunat la numarul de urgenta 112, in jurul orei 00:00, pentru a reclama ca el impreuna cu un prieten in varsta de 28 de ani au fost agresati de mai multi tineri, pe fondul unui conflict mai vechi. Politistii i-au identificat pe agresori si au demarat cercetarile. Acestia au varste cuprinse intre 22 si 30 de ani, fiind din Braila. Persoanele vatamate au incercat sa fuga, ajungand in zona unei teresa, dar agresorii i-au urmarit. In cauza, politistii au intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice, port de obiecte periculoase si lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>