Published On: lun, aug. 21st, 2017

Distractia tinerilor din weekend data peste cap de mascati

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 18 si 19 august, politisti din cadrul Politiei Municipiului, Politiei Faurei si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 24 de societati comerciale si 5 paznici, legitimate 247 de  persoane, dintre care 11 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 170 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 58 de soferi.

De asemenea, acestia au constatat 56 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 13.535 de lei.

Dintre amenzile aplicate 41 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 13 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 2 la alte acte normative. Ca masura complementara, politistii au ridicat in vederea suspendarii 2 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>