Published On: joi, aug. 24th, 2017

Competitie inedita de pescuit la Braila / O competitie de pescuit cu arcul se va organiza la Filipoiu Vechi

In data de 02.09.2017, in Braila, se va organzia o partida de pescuit cu arcul pe balta privata de la ferma Filipoiu Vechi situata in Insula Mare a Brailei. Locatia este una retrasa, in apropierea Dunarii, cu peisaj mirific in care campia se imbina in departare cu batranii Munti ai Macinului.

Balta este populata cu crap, caras, novac si platica. Exista un ponton plutitor descoperit de unde puteti pescui stationar si o barca metalica pentru pescuit dinamic. In cadrul fermei exista spatiu pentru amplasarea de corturi, sau va puteti caza in Braila.

Partida de bowfishing este gratuita in conditiile in care nu se retine pestele capturat ci se preda personalului fermei. Pentru retinerea pestelui capturat se discuta cu proprietarul fermei. De asemenea, cei care doresc sa innopteze la cort in interiorul fermei vor discuta conditiile aferente cu proprietarul fermei.

Cei interesati de participarea la acest eveniment sunt rugati sa-si anunte sosirea pana pe data de 30.08. inclusiv.

Mai multe detalii gasiti aici!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>