Published On: joi, aug. 31st, 2017

Bogdan Botea(PND) vrea dezvoltarea infrastructurii sportive din oras: “Copiii practica sportul printre blocuri si nu in baze sportive, cum se intampla in orice oras modern”

Astazi, in plenul Consiliului Local Municipal, consilierul PND, Bogdan Botea, a propus, atunci cand s-a votat proiectul pentru regulamentul finantarii nerambursable a sportului prin Legea 69/2000 modificata in 2017, ca cea mai mai mare parte a acestei sume sa fie directionata spre spre infrastructura sportiva, deoarece municipiul nostru are mari probleme la acest capitol. Acesta a spus ca fara o infrastructura sportiva, nu se pot modela sportivi care sa faca performanta. Mai mult, acesta a tras in semnal de alarma spunand ca in multe cartiere din Braila copiii practica sportul printre blocuri, din cauza lipsei de baze sportive.

Citeste si: Marian Dragomir: “Le multumesc sportivilor ca au avut pasiune in primul rand si dupa aceea interes financiar si au jucat la cluburile pe care le reprezinta”

“Daca vrem sa avem sport de masa si, indirect, sport de performanta, nu se poate fara imbunatatirea infrastructurii sportive. Noi finantam acum cluburile sportive, ceea ce e foarte bine si corect, dar sa nu uitam ca acesti sportivi se formeaza din copilarie, din adolescenta. Fara o infrastructura sportiva adecvata nu se va putea face performanta. Vreau sa va atrag atentia ca sunt zone unde nu exista deloc infrastructura sportiva, mai ales in cartiere, unde copiii practica sportul printre blocuri si nu in baze sportive, cum se intampla in orice oras modern. Cred ca ar trebui sa aveti in vedere realizarea infrastructurii sportive si apoi alte cheltuieli legate de sportul de masa. Infrastructura sportiva este degradata in acest oras”, a declarat Bogdan Botea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>