Published On: mie, aug. 9th, 2017

ATENTIE SOFERI / Ultima metoda diabolica de TALHARIE IN TRAFIC

Hotii si-au perfectionat tehnicile de talharie in trafic. Astfel, intre Constanta si Medgidia acestia arunca un manechin pe mijlocul soselei pentru ca soferii sa opreasca si apoi ii jefuiesc fara scrupule.       

Un barbat din Constanta s-a intalnit cu o situatie neobisnuita in trafic. In timp ce se deplasa cu masina, pe timp de noapte, pe drumul dintre Constanta si Medgidia, in zona localitatii Culmea, a observat un manechin imbracat, intins pe mijlocul soselei, cel mai probabil de mai multi indivizi care asteapta ca soferii sa opreasca pentru a-i talhari, scrie Antena3.

“Atentie, pe timp de noapte, pe drumul Constanta-Medgidia (Nazarcea), in Culmea, se practica un mod ciudat de a insela soferii. Niste oameni bolnavi la cap aseaza un manechin imbracat, intins pe carosabil cu fata la pamant. Acestia se asteapta ca soferii sa opreasca… deci nu cadeti in plasa! Nu stiti ce se poate intampla. SHARE sa afle si altii, poate cineva o sa ia masuri!!!!!”, a scris Andrei Nicolae pe contul sau de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>