Published On: lun, aug. 21st, 2017

ANUNT PUBLIC

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a Autorizatiei Integrata de Mediu la Agentia pentru Protectia Mediului(APM)Braila.

Bdul Independentei nr 14 Bl B5 de catre SC PROMEX SA, situat in Braila, Str. Industriei nr 17 [n scopul desfasurarii activitatii de topitorie metale feroase cu o capacitate mai mare de 20t/zi, prevazuta in anexa 1 din Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale.

Solicitarea de emitere a Autorizatiei integrate de Mediu se refera la: instalatia existenta. Informatiile privind impactul potential asupra mediului al activit`tii pentru care se solicita emiterea autorizatiei integrate de mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru, la sediu APM.

Observatiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc in scris, la sediul APM, bdul Independentei bl. B5 sau electronic la adresa de e-mail a APM office@apmbr.anpm.ro pana la data de 21.09.2017.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>