Published On: mar, aug. 29th, 2017

Acuzatii grave ale unei mame / Femeia sustine ca fiica sa de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant

fata_munca_epuizare_infobrailaInspectorii ITM Galati au demarat o ancheta la un restaurant din municipiu, dupa ce o femeie a reclamat faptul ca fiica sa de 16 ani a muncat ca ospatar pana la epuizare. Aceasta sustine ca la un moment dat tanara a lenisat, iar in cazatura s-a lovit cu capul de o teava, fiind ulterior internata la spital.

De cealalta parte parte angajatorul sustine ca ceea ce sustine femeia este fals si ca va depune o plangere la politie pentru santaj.

Mama a povestit ca fata ei a facut practica la restaurantul situat pe faleza Dunarii din Galati timp de doua saptamani. La incheierea stagiului, patronii i-ar fi propus sa mai ramana si sa lucreze la negru, pana la incheierea sezonului.

“S-au inteles la 5 milioane, cu patru ore pe zi de joi pana duminca, iar domnul Avram a inceput sa le faca presiune si sa munceasca 14 ore de dimineata de la 8.00 pana seara la 24.00. Si nu le dadea nimic, nici macar sa manance sau sa bea apa. Pe data de 15 august au fost foarte supraaglomerati, i-a chemat la munca si luni, si marti. La ora 24.30 seara, fetita a cazut din picioare, sesizand toata ziua ca ii este rau si nu mai putea sa stea la munca. A lesinat si s-a lovit cu capul de o teava metalica“, a spus mama fetei, conform adevarul.ro.

Sursa foto: Stirileprotv.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>