Published On: lun, aug. 21st, 2017

Accidente rutiere in Chercea si pe Calea Calarasilor soldate cu persoane ranite

La data de 19 august, ora 22:00, o tanara, in varsta de 24 de ani, din municipiul Tulcea, in timp ce conducea autoturismul pe Calea Calarasilor, dinspre strada Industria Sarmei catre strada Celulozei, in zona marcajului pietonal situat la intersectia cu strada Pontoneri, l-a surprins si accidentat pe un brailean de 65 de ani, care se angajase in traversarea strazii.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a acestuia, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, acesta ramanand internat.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul pietonului rezultand o imbibatie alcoolica de 1,01 mg/l in aerul expirat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In aceeasi zi, ora 21:10, o tanara de 20 de ani, din comuna Cazasu, in timp ce conducea autoturismul pe Soseaua Ramnicu Sarat, dinspre DE 87 catre strada Comuna din Paris, l-a surprins si accidentat pe un minor, in varsta de 10 ani, care, circuland cu bicicleta pe trotuarul strazii, a ocolit un alt autoturism parcat si a patruns pe parea carosabila, unde a pierdut controlul directiei.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a ramas sub observatie. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>