Published On: vin, aug. 25th, 2017

Accident cu victime intre Viziru si Tufesti / Un sofer a ajuns cu masina in sant dupa ce i-a explodat roata

La data de 24 august, ora 19:50, Politia Orasului Insuratei a fost sesizata, prin apel 112, de catre un barbat, in varsta de 63 de ani, din comuna Viziru, cu privire la faptul ca pe DC 16, intre localitatile Viziru si Tufesti, a avut loc un accident rutier.

Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca este vorba despre un tanar, in varsta de 27 de ani, din comuna Viziru, care, in timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Viziru catre Tufesti, din cauza exploziei anvelopei stanga fata, a pierdut controlul volanului, parasind partea carosabila si oprindu-se intr-un sant de pamant.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere, in varsta de 25 de ani, din comuna Viziru, fiind tranportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>