Published On: mar, aug. 22nd, 2017

5 super filme care iti aduc premii cool la cinema

Mai sunt doar 10 zile in care orice bilet la Cinema City inseamna si un premiu garantat. Doar pana pe 31 august, la Cinema City ai in continuare filmul si premiul. Inca de la inceputul verii, toti iubitorii de filme sunt rasplatiti cu 1,3 milioane de premii pe loc, garantate, la fiecare bilet cumparat in orice cinematograf Cinema City din tara. Iar luna august se incheie in forta, cu 5 super-filme noi, pentru toate gusturile si varstele: „Annabelle Creation”, „American Made”, „Fun Mom Dinner”, „The Nut Job 2: Nutty by Nature” si „Atomic Blonde”.

1. Horror intens: „Annabelle: Creation” – dupa 12 ani de la moartea tragica a fetitei lor, un creator de papusi si sotia lui primesc in casa o calugarita si mai multe fete venite de la un orfelinat recent inchis. Acestia devin rapid tinta papusii posedate confectionata candva de barbat, Annabelle. Filmul a avut premiera pe 18 august si este disponibil in format standard si in 4DX.

2. Comedie spumoasa: „Fun Mom Dinner / O noapte de pomina” – patru mame, care nu au in comun decat clasele pre-scolare ale copiilor lor, decid sa mearga impreuna la o inofensiva „cina intre mamici”. Seara insa ia o cotitura neasteptata. Filmul a avut premiera pe 18 august.

3. Actiune exploziva: „American Made / Barry Seal: Trafic in stil american” – Tom Cruise revine pe marile ecrane, in rolul principal din incredibila poveste biografica a lui Barry Seal, un fost pilot al companiei aeriene Trans World Airlines, care devine traficant de droguri in anii ’80, fiind apoi recrutat de catre CIA. Seal ajunge astfel in America Centrala, unde conduce una dintre cele mai mari operatiuni sub acoperire desfasurate de CIA. Filmul va avea premiera pe 25 august.

4. Animatie vesela: „The Nut Job 2: Nutty by Nature / Goana dupa alune 2” – prezinta aventura celebrei veverite Surly si a prietenilor ei, in incercarea de a-l opri pe primarul din Oakton City sa le distruga casa pentru a construi un parc de distractii zgomotos. Animatia va avea premiera pe 25 august, in format 3D.

5. Thriller incitant: „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” – un agent secret MI6 (Charlize Theron) este trimis la Berlin in timpul Razboiului Rece pentru a investiga uciderea unui agent al Aliatilor sub acoperire si pentru  a recupera lista cu toate informatiile despre identitatile agentilor secreti care lucreaza in Berlin.

Filmul & Premiul

Premiile pe loc constau in bilete gratuite la filme, preturi speciale la meniuri, cafele si bauturi racoritoare, dar si dulciuri si multe altele. Totii participantii la concurs pot intra si in tombola pentru marile premii ale verii: o masina Toyota Aygo sau unul din cele 24 de vouchere Christian Tour in valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorti.

Mai multe detalii si programul complet, pe www.cinemacity.ro.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>