Published On: lun, iul. 17th, 2017

Weekend plin pentru mascati / Au fost verificate 54 de societati comerciale, legitimate 342 de persoane si s-au dat amenzi de peste 30.000 lei

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 14 iulie si 15 iulie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 54 de societati comerciale, legitimate 342 de persoane, dintre care 12 controlate corporal sumar, si oprite in trafic 141 de autovehicule. Au fost testati cu aparatul etilotest un numar de 72 conducatori auto. De asemenea, acestia au constatat 182 contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 32.280  lei.

Dintre amenzile aplicate, 146 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 28 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 3 conform Legii 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 5 la alte acte normative.

Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii 3 permise de conducere, au retras un certificat de inmatriculare si confiscate bunuri in valoare de 4.030 lei (produse textile si bauturi alcoolice).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>