Published On: joi, iul. 20th, 2017

VIDEO: Si Braila e frumoasa / Plimbare prin Insula Mica a Brailei, izvor nesecat de frumuseti

Share This
Tags

Oferta turistica din rezervatie include 16 trasee, o sumedenie de variante de camping si sansa de a vedea cuibul vulturului codalb sau ascunzatorile lui Terente. Chiar daca unii spun ca acestea n-ar mai arata la fel ca pe vremea banditului, merita sa vedeti peisajul luxuriant, de toamna tarzie, imbracat in straie albe de promoroaca dimineata sau roscat, cochetand cu soarele, la amiaza.

La numai patru kilometri de oras se afla cea de-a doua delta a Dunarii, Balta Mica a Brailei, parc natural protejat cu triplu statut: Parc Natural, Sit Ramsar si Sit Natura 2000. Desi zona inca este virgina, fiind mai degraba sub stapanirea coloniilor de cormorani si a egretelor, turistul poate patrunde in aceasta lume mirifica, mergand cu vaporasul sau cu salupa pana la Chiriloaia, un drum nu costa mai mult de 15 lei de persoana. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>