Published On: lun, iul. 10th, 2017

VIDEO: Politia Rutiera braileana vedeta pe Facebook / “Vreti sa va scot pe geam din masina”, amenintarea unui politist catre sofer

In urma cu mai putin de 24 de ore in mediul online a fost publicat un filmulet cu un sofer brailean care este oprit de Politia Rutiera braileana pe mijlocul soselei, dupa cum sustine acesta. Barbatul il acuza pe politist ca a facut abuz de putere. Cand politistul ii cere soferului sa se legitimeze, acesta refuza pe motiv ca omul legii nu are tot echipamentul, iar politistul ii ameninta ca-l scoate din masina pe geam.

La scurt timp, clipul s-a viralizat in mediul online, iar parerile internautilor sunt impartite. Unii sunt de parere ca soferul a avut o atitudine nepotrivita: “Soferul a avut cele mai proaste replici posibile. Putea sa-i zica politistului <<Nu ma simt in siguranta aici, suntem opriti in mijlocul traficului, va asumati intreaga vina daca mi se intampla ceva ?>>”, ”PROSTIE …treaba cu chipiul, cu radarul omologat, etc. E reprezentantul statului si are dreptul sa te opreasca oriunde si de cate ori vrea. Esti baiat "ISTET" ii faci o plangere scrisa”, “Sincer nu le tin in parte politistilor dar au dreptul sa te opresca oriunde nu sunt obligati sa iti prezinte ordin de serviciu si alte rahaturi decat in instanta”, sunt doar cateva din comentariile celor care il sustin pe politist.

Pe de alta parte, sunt si foarte multi care i-l sustin: “Astea nu sunt vorbe de un om al legii <<vreti sa va scot pe geam din masina>>, daca era un deputat nu mai spunea asa ceva”, “Trebuiau sa se asigure ca au tinuta corespunzatoare si abia apoi sa legitimeze pe cineva ca sunt la munca nu in carciuma”, “Politistul in momentul in care se prezinta la masina trebuie sa aiba costumatia de serviciu completa,sa se legitimeze,sa spuna exact pentru ce te-a oprit… si cel mai important stationarea sa ti-o faca sigura(sa fi scos in laterala drumului, iar utilitara de serviciu sa aiba avertizarea luminoasa pornita. Ca sofer esti obligat in primul rand sa afisezi un ton respectuos, sa prezinti toate actele cerute, sa opresti motorul, pui avaria si in ultimul rand sa nu cobori din masina… Deci fiecare a gresit”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>