Published On: joi, iul. 13th, 2017

VERDICT TAS in disputa FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANȚA / Cine este de fapt CAMPIOANA ROMANIEI?

Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronuntat joi in privinta castigatoarei Ligii 1 in sezonul 2016-2017, decizand ca FC Viitorul ramane campioana Romaniei, asa cum s-a validat in Comitetul Executiv al FRF, in data de 5 iunie 2017, informeaza Federatia Romana de Fotbal intr-un comunicat.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitarii clubului FC FCSB. Cele doua formatii au incheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe dintre cele doua in play-off-ul campionatului.

"TAS a respins apelul FCSB şi a confirmat clasamentul omologat de FRF în Comitetul Executiv din 5 iunie 2017. FC Viitorul e confirmată drept echipa de pe primul loc, iar FCSB e echipa de pe locul al doilea", se arata in documente oficial trimis de TAS.

"Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. – vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc", a spus Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, pentru ProSport, dupa pronuntarea deciziei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>