Published On: joi, iul. 13th, 2017

UPDATE: Trupul micului handbalist inecat in raul Buzau a fost gasit

UPDATE: Purtatorul de cuvant al ISU Braila a spus ca joi, la ora 18:35, scafandrii au gasit trupul micului handbalist brailean inecat in raul Buzau.

”La 18.35, copilul a fost gasit la 2 km aval de zona in care s-a inecat. Va fi preluat de un echipaj de la SML Braila”, a precizat Stoian.

Miercuri dupa amiaza, un brailean de doar 13 ani, elev al Liceului cu Program Sportiv si membru al echipei de handbal a liceului si-a gasit sfarsitul in apele reci ale raului Buzau. Stefan Dirjan a mers in jur de 15 kilometri, de la casa bunicilor sai, din Romanu, pana la Scortaru Nou, insotit de mai multi prieteni la scaldat, potrivit Debraila.ro.

Baiatul nu stia sa inoate, dar a intrat in apa, aproape de mal. Dupa putin timp, prietenii copilului au observat ca acesta a disparut, fiind luat de curenti. Trupul braileanului a fost cautat pentru mai multe ore in ziua tragica, dar pana in momentul de fata trupul acestuia nu a fost gasit. Cautarile au fost reluate astazi, de la primele ore ale diminetii.

Pe contul de socialiazare al micului handbalist curg mesajele de condoleante din partea cunoscutilor: ”Dumnezeu sa te ierte suflet bun… Acolo unde esti ai grija de prieteni,familie si cei dragi tie, ai plecat prea devreme dintre noi.. Erai un copil plin de viata, aveai zambetul pe fata tot timpul.. Condoleante familiei tale!”, “Dumnezeu sa aiba grija ta suflet bun! Ai fost unul dintre cei mai buni prieteni! A mai plecat un inger dintre noi,adica tu.Ceea ce credeam ca nu de va intampla asa devreme!Nu ne vine la.niciunul sa credem.ca tu te ai dus dintre noi! Adio suflet bun,nu te vom uita niciodata!”, “Inca un inger a plecat dintre noi si s-a dus sa ne pazeasca de sus , toti cei care au avut placerea sa stea de vorba cu el mai mult ca sigur s-au simtit bine in preajma lui . Era un baiat plin de viata , amuzant , istet , etc. Acum acestea sunt niste cuvinte goale , as fii vrut să iti spun chestiile astea fata in fata si sa nu fiu pus in situatia asta.. Dumnezeu sa te binecuvanteze si odihnestete in pace drag prieten.”, sunt doar cateva din mesaje.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>