Published On: mie, iul. 26th, 2017

Un cuplu de turisti a fost prins in timp ce facea sex in mare.

Cei doi se aflau intr-o vacanta exotica, in Pattaya, Thailanda si, dupa ce au consumat bauturi alcoolice, au decis sa racoreasca un pic in apa marii si sa faca o partida de sex. Spre ghinionul lor, cei doi au fost observati de catre alti turisti care au chemat politia.

Barbatul era complet dezbracat, iar femeia purta doar sutienul. Cei doi iubareti au fost fortati sa iasa din apa si dusi la sectia de politie. Acolo au fost amendati cu 1.000 de bahti thailandezi (23 de lire sterline) pentru fiecare, suma nesimnificativa pentru ei. Mai rau a fost faptul au petrecut o noapte la inchisoare, fiind acuzati ca au incalcat legea Thailandei privind comportamentul in public.

A doua zi turistii au fost eliberati, nu inainte de a-si cere scuze pentru comportamentul lor, insa cineva a fost pe faza si i-a fotografiat, iar acum tot internetul rade de ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>