Published On: mie, iul. 12th, 2017

Un copilas de nici doi ani a murit dupa ce s-a inecat cu boabe de porumb

Luni seara, un copil de un an si opt luni din Tecuci a murit la Spitalul de Copii din Galati, unde a ajuns in stare grava, dupa ce s-a inecat cu boabe de porumb. Copilul ar fi mancat accidental mai multe boabe de porumb in jurul pranzului. Acesta a fost adus de parinti cu masina la Spitalul de Copii din Galati. Cand medicii au observat starea grava a copilului, au solicitat un elicopter SMURD in timp ce ii faceau manevre de resuscitare, dar copilul nu a mai rezistat si a decedat inainte sa fie transferat.

“A fost  prezentat la Compartimentul de Primiri Urgenta al Spitalului de Copii un copil in varsta de 1,8 ani,  afirmativ cu aspirație de corp strain. Starea generala era foarte grava, cu insuficienta respiratorie. S-au facut examene paraclinice și manevre de urgența pentru extragerea corpului strain. Din pacate, la scurt timp, copilul a intrat in stop cardiorespirator ireversibil”, a declarat  dr. Roxana Bogdan Goroftei, medic de urgenta la Spitalul de Copii.

Intrucat este vorba de o moartea suspecta politistii din Galati au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. In paralel si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati a demarat propria ancheta in acest caz.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>