Published On: mie, iul. 19th, 2017

Un consilier local i-a intrebat pe braileni daca s-ar impune montarea de limitatoare de viteza / Raspunsul acestora: “Nu au sens limitatoarele atata timp cat avem gropi”

In ultima perioada vedem ca se propun si se incearca tot mai multe proiecte pentru municipiul nostru, dar pana in prezent niciunul nu a ajuns la stadiul de realitate. Fie ca vorbim despre modernizarea locurilor de joaca, fie de constructia de sensurii giratorii sau montarea de limitatoare de viteza, ideea este ca brailenii de fiecare data cand se anunta un proiect nou, cer acelasi lucru: asfaltarea strazilor. Din pacate, chiar daca acest lucru a inceput, lucrurile se misca timid si brailenii au cam ajuns la capatul rabdarii.

Dupa accidentul de duminica seara, cand un barbat a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi aflati pe trotuar, in fata Bisericii “Buna Vestire”, fiind ranite grav doua persoane, consilierul local independent, Lucian Caprariu a scris un mesaj pe o retea de socializare prin care ii intreaba pe braileni daca ar trebui sa monteze limitatoare de viteza in locurile din oras unde se produc cu precadere accidente rutiere grave.

“Avand ca recent exemplu accidentul de la Biserica Greaca, credeti ca s-ar impune ca primaria sa ia decizia de a monta limitatoare de viteza in locurile periculoase din oras? Va reamintesc, in urma accidentului un om, nevinovat, si-a pierdut un picior. De-a lungul anilor acolo s-au petrecut multe accidente grave. Asteptam sa se intample nenorociri…”, a scris Caprariu.

La aceasta postarea i-au raspuns foarte multi braileni, unii fiind de acord cu acesta, iar altii au comentat ironic spunand ca nu avem nevoie de limitatoare de viteza cand avem gropi.

“Stii ca au fost discutii despre amplasarea limitatoarelor, noi am intrebat de enspe ori , ni s-a raspuns ca nu este o solutie si cica se strica masinile”, “Se poate incepe cu asfaltarea strazii. Chiar asa Lucian, o intrebare pe buzele tuturor, de ce nu se reamenajaza Calea Calatorilor de la Murgoci in centru? Eu nu-mi aduc aminte de nivelare asfaltare in ultimii 20 de ani acolo”,”Nu au sens limitatoarele atata timp cat avem gropi”,”Gropile, putin marite, pot fi veritabile limitatoare de viteza.”, “Lucian, eu am cunostinta de zeci de accidente in acel loc, nu aude si nu vede nimeni, totul este vremelnic. In scurt timp o sa se uite si de acest incident”, sunt doar cateva dintre raspunsurile brailenilor. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>