Published On: lun, iul. 10th, 2017

Un brailean, rupt de beat, a facut praf gardul unei case din Mircea Voda

La data de 9 iulie, ora 00:30, politistii au fost sesizati de catre un barbat din Mircea Voda, prin apel 112, cu privire la faptul ca un brailean, in varsta de 48 de ani, a intrat cu autoturismul in gardul unei localnice. In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat faptul ca soferul in cauza nu detine permis de conducere.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea o imbibatie aloolica de 0,80 mg/l in aerul expirat, si a fost condus la Spitalul Orasenesc Ianca, pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, insa acesta a refuzat.

Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>