Published On: mar, iul. 18th, 2017

Un brailean de 52 de ani s-a inecat in Dunare, in zona plajei Perla

Sambata dupa amiaza, un brailean a disparut in apele Dunarii, in zona plajei Perla. La scurt timp dupa dispartia acestuia, pompierii braileni au inceput sa-l caute, folosindu-se de barca din dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Dunarea” al judetului Braila. Acestia l-au cautat pe barbat la foc continuu pana la lasarea intunericului, cand cautarile au fost intrerupte. Duminica, de la primele ore ale diminetii, cautarile au fost reluate, dar si de aceasta fara rezultat. Trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit abia luni, la 500 metri aval de Plaja Perla, potrivit Stefan Stoian, purtatorul de cuvant al ISU Braila. Barbatul inecat are in jur de 52 de ani.

Cautarile barbatului au fost ingreunate din cauza ca in zona in care a fost inghitit de ape, adancimea este una mare. Pompierii ISU au testat zona cu ancora si in unele locuri adancimea depasea 30 metri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>