Published On: lun, iul. 31st, 2017

Un brailean care a incercat sa vanda ecstasy in Constanta a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Un brailean care a fost prins in flagrant de procurorii DIICOT in timp ce incerca sa vanda ecstasy in judetul Constanta a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Acesta a fost filat pentru mai mult timp, el deplasandu-se in Constanta pentru a-i vinde pilulele unui agent sub acoperire.

Reamintim ca procurorii DIICOT au prins in flagrant un individ care voia sa vanda ecstasy! El era de mai mult timp filat si astfel se face ca a venit in Constanta, din Braila pentru a vinde pilulele chiar unui agent sub acoperire. In baza unor informatii, oamenii legii din cadrul BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au organizat un flagrant la malul marii. De fapt, individul in cauza, fiind vorba despre Gabi Nicolae Schiaua, din Braila, era filat de mai multa vreme, el fiind cunoscut ca traficant de droguri, inclusiv in Constanta. Astfel, a fost "ademenit" la malul marii, un agent sub acoperire dandu-se drept client.

La data de 16 mai a fost prins in flagrant, in timp ce se pregatea sa comercializeze ecstasy. A fost condus la audieri, retinut pentru 24 de ore si propus spre arestare. La data de 17 mai, magistratii Tribunalului Constanta au decis: "Admite propunerea formulata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta – ca fondata.

Saptamana trecuta, Gabi Nicolae Schiaua a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in regim de detentie, pentru trafic de droguri. Decizia nu este definitiva, individul fiind mentinut in arest.

“Dispune confiscarea speciala a cantitatii de 516 comprimate care contin ca ca substanta activa 3,4-methylenedioxymetamfetamine(MDMA) ramasa dupa intocmirea raportului de constatare tehnico-stiintifica”, potrivit minutei judecatoresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>