Published On: lun, iul. 17th, 2017

UDPATE / GALERIE FOTO: Soferul masinii care a intrat intr-un grup de nuntasi s-a predat

Soferul masinii care a intrat, duminica seara, intr-un grup de nuntasi aflati pe un trotuar din centrul municipiului Braila s-a predat, luni, la Politie. Barbatul din municipiul Braila, insotit de un avocat, este audiat.

Potrivit politistilor, soferul care a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi aflati pe un trotuar din centrul municipiului Braila s-a predat la Politie, luni, cu cateva minute inainte de ora 12.00.

Insotit de un avocat, el a mers la Politie si este audiat. Barbatul are 34 de ani si este din municipiul Braila. El urmeaza sa fie dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in asa fel incat anchetatorii sa afle daca era baut in momentul accidentului.

”Soferul care a provocat accidentul de duminica seara de la Biserica Greaca s-a predat. Este vorba despre un barbat de 34 de ani din municipiul Braila. Acum nu avem prea multe informatii, el s-a predat in urma cu 15 minute, este deja audiat de politisti. Continua cercetarile in acest caz, iar barbatul va fi dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Laura Dan.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>