Published On: lun, iul. 3rd, 2017

TSD Braila organizeaza “Crosul Generatiilor” / Marele premiu este o bicicleta

cros_tns_infobrailaPartidul Social Democrat filiala Braila, Tineretul Social Democrat dau startul unei competitii unice în Braila, în care toată lumea se va bucura de o super experienta sportiva, dar si de multa distractie. Este vorba despre CROSUL GENERATIILOR „HAI LA CROS, CA-I SANATOS”, ce invita la alergare toti iubitorii de miscare din municipiul si judetul Braila.

CROSUL GENERATIILOR, initiat de Organizatia de Tineret a PSD Braila, se va desfasura în parcul Monument din Municipiul Braila.

Cel mai nou eveniment urban dedicat brailenilor va oferi tuturor amatorilor de distractie prin sport ocazia sa se bucure de o atmosfera deosebita. Concurentii se vor întalni intr-un cadru special pregatit cu multe surse de energie, voie buna si invitati surpriza. La start pot lua parte alergatorii amatori, pe 3 categorii: copii sub 12 ani, peste 12 ani fete si peste 12 ani baieti. Zona de Start/Sosire se va afla în zona Rondoului, de unde toți concurenții vor pleca în cursa de alergare.

Participanții la CROSUL GENERATIILOR se vor bucura si de 3 premii consistente, pentru fiecare categorie in parte, cate O BICICLETA! Pasiunea pentru sport și pofta de mișcare împreună cu prietenii, familia și toți cei dragi vor completa tabloul plin de culoare al competiției „Hai la cros, ca-i sanatos”.

INSCRIERILE SE FAC LA NUMARUL DE TELEFON: 0746782286

Primii 200 de inscrisi primesc garantat un tricou (la locul evenimentului)!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>