Published On: vin, iul. 28th, 2017

Tot mai multi soferi beti pe strazile brailene / Unul chiar a produs un accident rutier

Miercuri, in jurul orelor 19.30 lucratorii Biroului Rutier din cadrul Politiei mun. Braila, au efectuat verificari cu privire la o tamponare produsa pe Calea Galati colt cu str. Mircea Malaeru, in care un brailean in varsta de 56 ani nu a pastrat distanta suficienta fata de masina din fata si a acrosat-o producand avarii serioase.

Fiind testati cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur in aerul expirat pt conducatorul auto vinovat si negativ pentru cel de-al doilea participant la trafic. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Mai mult, noaptea trecuta, in jurul orelor 03.00, lucratori din cadrul Politiei mun. Braila au identificat un brailean in varsta de 39 ani, in timp ce conducea autoturismul pe Str. Apollo emanand halena alcoolica. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur in aerul expirat. S-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>