Published On: lun, iul. 3rd, 2017

Statisticele primului val de caldura in Braila: 147 de solicitari ale Ambulantei si patru persoane au lesinat pe strada

In acest weekend in Braila s-au inregistrat cele mai ridicate temperaturi din acest an. Mai mult, sambata judetul nostru s-a aflat sub avertizare cod rosu de canicula, temperatura depasind pragul de 40 de grade la umbra. In acest an brailenii au tinut cont de sfaturile medicilor de a nu iesi din case la orele pranzului si s-au inregistrat mai putine solicitari ale ambulantei, comparativ cu alte zile caniculare din anii trecuti.

Potrivit statisticile dispeceratului Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila au fost intregistrate mai putine apeluri la 112 comparativ cu anii precedenti. Mai mult, sambata, au fost facute doar 147 de apeluri prin care se solicita interventia ambulatei, comparativ cu anii precedenti cand in zilele cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius media solicitarile era in jur de 180. Totodata, sambata patru persoane au lesinat pe strada.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>