Published On: vin, iul. 21st, 2017

Soseaua Focsani va avea patru benzi / Dragomir: “Am primit bani prin PNDL pentru realibilitarea si largirea de la 2 la 4 benzi a soselei Focsani”

Recent, primarul Marian Dragomir a spus ca Primaria Municipiului Braila a primit finantarea necesara nu doar pentru reabilitarea soselei Focsani, ci si pentru largirea de la 2 la 4 benzi. Valoarea acestei investitii se ridica la 6,7 milioane lei, iar 90% din suma este primita de la Guvernul Romaniei, pe PNDL. Realibilitarea acestui tronson de drum face parte din intelegerea Primariei Braila cu investitorii chinezi care au achizitionat centrul comercial Armonia, unde vor contrui o fabrica de produs corpuri de iluminat. Edilul sef a mai adaugat ca dupa semnarea contractului de finantare, va urma lansarea licitatiei pe SEAP si dupa demararea efectiva a lucrarilor.

“Am promis companiei din China care a venit si a cumparat centrul comercial <<Armonia>> ca ne vom preocupa, ca si o garantie a noastra pentru sustinerea investitiei, de infrastructura si respectiv de renovarea si de reabilitarea strazii Focsani. Daca ati urmarit alocarile de fonduri pe PNDL de ieri(n.r. miercuri, 19 iulie), Primaria Municipiului Braila a primit finantarea necesara nu doar reabilitarii acestui tronson de strada, dar si largirii lui de la 2 la 4 benzi, intr-o finantare de peste 90% cu fonduri de la Guvernul Romaniei, pe PNDL. Este un lucru care ne ajuta pe noi ca sa dovedim tuturor investitorilor care au venit deja in Braila si celor care vin in viitor, ca transformam promisiunile de la inceputul investitiei in fapte concrete, pe perioada de derulare a acestei investitii. Acum urmeaza sa semnam si contractul de finantare si sa trecem efectiv la realizarea lucrarii, dupa ce vom avea si licitatia finalizata”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>