Published On: mie, iul. 12th, 2017

Sectia ATI de la Spitalul Judetean e gata, au mai ramas formalitatile cu receptia lucrarii / Chiriac: “Corpul B arata mult mai jalnic fata de corpul A, dar nu-l vom lasa asa”

La finalul saptamanii trecute presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac a spus in cadrul unei conferinte de presa ca lucrarile la sectia Anestezie – Terapie Intensiva (ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Braila sunt finalizate, iar in cursul saptamanii in curs vor avea loc formalitatile cu receptia finala a lucrarii.

“Saptamana viitoare(n.r. saptamana aceasta) vor avea loc receptiile finale la sectia ATI. Iata ca se mai intampla si lucruri bune la spital si vom continua sa ne gandim la dezvoltarea spitalului, asa cu am declarat de fiecare data”, a declarat Chiriac.

Totodata, acesta a vorbit si despre reabilitarea corpului B al Spitalului Judetean de Urgenta, despre care a spus ca arata “mult mai jalnic decat corpul A”. Strategia folosita pentru reabilitarea acestui corp va fi aceeasi abordata si la corpul A, adica se va incepe cu partea de utilitati, apoi partea de curte si la final partea ce tine de echipament. Chiriac a subliniat faptul ca acest corp se afla intr-o cladire de patrimoniu, si va fi mai dificila reabilitarea, dar nu va ramane in starea care se afla astazi.

“Corpul B al Spitalului Judetean de Urgenta va merge in paralel cu corpul A. Din pacate, corpul B arata mult mai jalnic fata de corpul A. Este aceeasi strategie pe care vrem sa o abordam si la corpul A, adica sa incepem efectiv cu partea de utilitati, de incalzire, de alimentare cu apa, gaze si ce mai trebuie acolo, partea de curte, si apoi sa gasim o modalitate in care acel corp sa intre in reparatii capitale, sa spunem asa, redimensionare si recompartimentare. Este un corp de cladire de patrimoniu, va fi putin mai dificil fata de corpul A, dar nu-l vom lasa asa”, a adaugat sursa citata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>