Published On: mie, iul. 5th, 2017

Schimbare MAJORA la Vocea Romaniei / Ce jurat a fost schimbat

Marius Moga a fost inlocuit de la “Vocea Romaniei”. Locul sau a fost luat de unul dintre cei mai apreciati muzicieni si producatori din Romania se alatura echipei, in calitate de antrenor.

Este vorba de Adrian Despot.  Cu acest nou proiect, solistul a fost practic convins sa revina in televiziune, ultima emisiune unde artistul a fost vazut fiind „Megastar” de la Prima TV, informeaza click.ro.

Marius Moga a ramas, insa, antrenor la „Vocea Romaniei Junior”, competitie pe care a castigat-o in primul sezon impreuna cu micuta Maia Malancus, se focuseaza pe acest proiect si pe multe alte proiecte pe care le are in derulare sau pe care le pregateste.

”Ma bucur sa ma reintorc in televiziune si ma bucur ca se intampla in cadrul celei mai tari emisiuni de profil din tara. Vocea Romaniei reprezinta o reala rampa de lansare pentru tinerii artisti, iar eu imi doresc sa fiu alaturi de ei si sa ma implic inca de la inceput in pregatirea lor atat muzicala, cat si mentala. Vor avea in mine un sprijin 110%, in cadrul emisiunii sau in afara platourilor. In ceea ce-i priveste pe noii colegi, Loredana, Smiley si Tudor, ne cunoastem de ani buni, toti trei sunt adevarati profesionisti si sunt convins ca vom face echipa buna impreuna, iar cei de acasa vor urmari un show pe masura. Abia astept sa incepem!”, a declarat Adrian Despot.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>