Published On: joi, iul. 27th, 2017

Razie a politistilor in mijlocul saptamanii / In cateva ore au legitimat 72 de persoane, au oprit 51 de autoturisme si au dat amenzi de peste 12.000 lei

Politistii de ordine publica actioneaza zilnic, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

Marti, 25 iulie , politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Pe timpul activitatilor, au fost verificate 6  societati comerciale, au fost legitimate 72  persoane si oprite in trafic 51 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 7 de soferi.

De asemenea, au fost constatate 26 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 12.170 de lei. Dintre amenzile aplicate, 22 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 2 la alte acte normative. Ca masuri complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si au confiscat cantitatea de 1,75 mc lemn foc.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>