Published On: mar, iul. 18th, 2017

Primarul Dragomir vrea modernizarea “Oraselului Copiilor” / Dragomir: ”Va fi unul dintre cele mai moderne parcuri din municipiul Braila si poate chiar si din zona”

Luni, in cadrul sedintei ordinare pe luna iulie a Consiliului Local Municipal, consilierul Bogdan Petre Botea (PND) a spus ca banii alocati in bugetul pentru acest an destinati pentru reabilitarea si modernizarea locurilor de joaca pentru copii sunt prea putini. Acesta a tinut sa-i aminteasca primarului ca printre promisiunile din campania electorala se afla si modernizarea parcurilor de copii.

“Cred ca trebuie sa ne uitam pe pliantele de acum un an si sa vedem ca merita copiii din oras mai mult decat atat”, a spus Botea.

Primarul Marian Dragomir i-a raspuns consilierului spunand ca nu a uitat de promisiunile facute in campanie. Acesta a subliniat faptul ca in viitorul apropiat va avea o discutie cu Administratia  Pietelor Parcul de joaca din Parcul Monument, pentru ca Primaria sa preia “Oraselul Copiilor”. Daca acest lucru se va intampla, edilul sef a spus ca Primaria va investi masiv acolo pentru a realiza un parc foarte mare, iar intrarea va fi gratuita.

"Acesta va fi, sa spunem asa, si motivul pentru  care la rectificarea de buget vom aloca fonduri suplimentare pentru parcurile de joaca din oras. Vom veni la rectificarea de buget cu sume mult mai mari pentru parcurile de joaca si nu va ascund faptul ca intentionam ca la o sedinta viitoare sa preluam de la Administratia  Pietelor Parcul de joaca din parcul Monument, astfel incat sa nu mai avem acces cu plata unei taxe – modice, dar plata unei taxe – in acel parc de joaca si Primaria municipiului Braila sa poata  sa investeasca  acolo in realizarea unui parc foarte mare. Consider ca acela va fi anul viitor in executie si va fi unul dintre cele mai moderne parcuri din municipiul Braila si poate chiar si din zona”, a raspuns Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>