Published On: lun, iul. 24th, 2017

Politistii de frontiera braileni au recuperat 29 de panouri termoizolante furate de pe Platforma Zonei Libere Braila

Politistii de frontiera din cadrul Sectorul Politiei de Frontiera Braila au depistat un barbat care incerca sa transporte cu ajutorul unui atelaj hipo, 29 de panouri termoizolante, care s-au dovedit a fi sustrase dintr-o magazie a unei societati comerciale situata in perimetrul Zonei Libere Braila.

In data de 20 iulie, in jurul orei 14.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila pe timpul desfasurarii unei actiuni in zona de competenta, au oprit pentru verificare si control un atelaj hipo, condus de braileanul Petru N., in vârsta de 29 de ani, care transporta un numar de 29 de bucati de panouri termoizolante, pentru care nu au putut prezenta documente justificative.

In urma aprofundarii cercetarilor politistii de frontiera braileni au stabilit ca tânarul a sustras cele 29 de panouri din magazia unei societati comerciale, care isi desfasoara activitatea pe platforma Zonei Libere Braila.

Panourile termoizolante au fost predate societatii prejudiciate, iar pe numele persoanei, politistii de frontiera braileni efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii  infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>