Published On: mie, iul. 26th, 2017

Politistii braileni cauta trei persoane disparute, printre care si o minora de 14 ani

IPJ Braila informeaza prin intermediul unui buletin de presa ca in perioada 22 -24 iulie trei persoane au disparut. Potrivit informatiilor primite doua persoane au varste cuprinse intre 65-70 de ani, iar cea de-a treia este o minora de doar 14 ani.

“La data de 22 iulie,in jurul orelor 12.00, o persoana  a sesizat organele de politie , cu privire la faptul ca, numitul COMAN MIHAI, care locuieşte in mun. Braila, in varsta de 62 ani, a disparut de la domiciliu din data de 17.07.2017 şi nu raspunde la telefon. Nu se cunoaşte cu ce era imbracat in momentul disparitiei. Semnalmente: 168 cm, 65-70 kg, ochi caprui, par negru cu calvitie frontala, fara semne particulare. Lucratorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila  efectueaza verificari in vederea stabilirii imprejurarilor disparitiei şi localizarii numitului COMAN MIHAI.

La data de 24 iulie,in jurul orelor 19.00, lucratorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au fost sesizati cu privire la faptul ca, numitul ION DUMITRU, in varsta de 81 ani, din mun. Braila, a plecat in dimineata zilei de 24.07.2017 de la domiciliu in mod voluntar şi nu a revenit pana in prezent. Semnalmente: inaltime cca 175 cm, corpolenta slaba, aprox. 70 kg. parul carunt, tuns scurt, cu calvitie frontala, ochi caprui, iar ca semn particular prezinta pe antebratul mainii stangi un tatuaj de dimensiunea unei carti de identitate, reprezentand o femeie. Imbracamintea: trening de culoare neagra, tricou cu maneca scurta de culoare gri, palarie cu boruri mici de culoare gri, iar in picioare purta o pereche de papuci din plastic, de culoare gri. Se desfaşoara activitati pentru clarificarea situatiei.

La data de 24 iulie, in jurul orelor  19.30 lucratorii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au fost sesizati de o persoana despre faptul ca in cursul aceleasi zile, minora Danila Suedia, de 14 ani, a plecat in mod voluntar din de la domiciliu, fara a mai reveni. Semnalmente– inaltime 165 cm, corpolenta atletica, aprox. 65 kg., par saten, ondulat, tuns pana la umeri, ochii caprui,fara semne particulare. Vestimentatie – pantalon tip salvari cu imprimeu floricele, tricou de culoare roz, iar in picioare purta o pereche de papuci. Se desfaşoara activitati pentru clarificarea situatiei”, se arata in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>